My favourite posters right now

Four things on my mind

Ismaskine/Kameraobjektiv/Solbriller/Jubilæumsstol

Jeg skal til at vænne mig til at være på SU igen – det bliver svært efter to år med fuldtidsarbejde og et minimum af udgifter og især når min ønskeliste inderholder overstående! Ismaskinen har jeg gået og sukket efter i et par år, men jeg har altid anset det for at være en luksus, som jeg egentlig ikke behøvede, men jeg har blot fået mere lyst til at eje en med tiden, så den skal nok komme hjem til mig og lave lækker is inden for nærmeste fremtid. Jeg ejer et Olympus E-PL7 og knuselsker det, og jeg har før tilkøbt et objektiv, men det her vil tillade mig at komme tættere på motivet og stadig bevare den slørede baggrund. Brillerne er bare lækre, og det samme er stolen, det svære bliver bare at overbevise min kæreste om, at en lyserød stol er den bedste løsning, måske hvis jeg matcher den med den blå og mindre feminine tvilling – there’s always hoping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favourite posters right now