elleve hurtige om mig

En hurtig en om te

IMG_9191Indrømmet – jeg er ikke den store tedrikker. Jeg er efterhånden inkarneret kaffeelsker, og det er altid min første prioritet om morgenen, men det er som om, te bare er hyggeligere, eller er det bare mig? Der er nok gået for meget hverdag i kaffe for mig til, at jeg synes det er hyggeligt. Jeg var lige forbi Søstrene Grene – (som jeg forresten gerne er et par gange i ugen – jeg er KÆMPE fan, det er næsten flovt) og jeg faldt over deres teudvalg, som faktisk er ganske glimrende for en amatørtedrikker som jeg. For det første har de en Bailey’s-te. amen altså, jeg er all-in på bailey’s-vognen når den kommer på bordet hos min forældres generation, for den smager jo hammergodt! For det andet har de mangote – en af mine absolut yndlingsfrugter, og for det tredje havde de sommernat frugtte – noget min mor nu har bildt mig ind er meget udbredt, men som jeg aldrig har hørt om. Den er fantastisk, og jeg drikker den med en skive citron og et skvæt stevia. Den bliver god til de kolde efterårsaftener.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

elleve hurtige om mig