Den evige jagt på den perfekte læderjakke

Asos saved items #1

Skærmbillede 2015-07-25 kl. 16.53.241/2/3/4/5/6

Mens langt de fleste går og drømmer om varmere himmelstrøg, nyder jeg den lidt (læs: meget) kolde sommer vi har haft indtil videre. Efter tre måneder i Asien er det faktisk bare behageligt at komme hjem til lidt mere efterårsagtige temperaturer. det er også her vi har, lad os bare lige blive enige om det, mulighed for at klæde os bedst på; vi har ikke brug for en jakke, men lag på lag af lækre materialer ser bare godt ud, og det kalder 25 grader og høj solskin bare ikke på! Så mens i går og hamstrer skønt badetøj og solhatte, kigger jeg på lunere beklædningsdele, og hvilket sted er bedre end Asos? Asos er og bliver FANTASTISK! Der er tit rigtig god kvalitet at få for få penge, og især ASOS WHITE kollektionen er rent stil- og kvalitetsmæssigt lige i øjet. Jeg kan mærke, at jeg bliver større og større fan af det androgyne, selvom jeg altid har svoret, at jeg aldrig ville begive mig i nærheden af den stil – jeg har altid fundet det utrolig smukt på de kvinder, der kunne bære det, jeg har bare aldrig anset mig selv for at være en af dem. Jeg er så småt startet med et par marineblå peg leg trousers, som jeg allerede er vildt forelsket i, og mon ikke jeg engang skal have erhvervet mig et par pinstriped også – nummer fire er i hvert fald et lækkert bud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den evige jagt på den perfekte læderjakke