På det seneste har jeg

my beauty essentials

 

Skærmbillede 2015-08-08 kl. 19.02.04Min daglige beautyrutine er faktisk ret triviel. Jeg er virkelig dårlig til at få prøvet nye produkter, dels fordi jeg sjældent synes, man rammer rigtigt, og så er det bare penge ud af vinduet, men også fordi jeg er så glad for dem jeg bruger nu, og som man siger; If it ain’t broken! Jeg har med tiden fået snævret mig ned til overstående, som alle er ting, jeg bliver ved med at komme tilbage til, og som jeg bruger stort set hver dag.

Chanel lipbalm: Chanels Hydra serie er for mig perfektion, og denne lipbalm er ingen undtagelse. Den fugter uden at give den fedtede lipgloss-effekt, og så dufter alt fra denne serie bare skønt – hvis Chanel besluttede at lave en parfume med den duft, var jeg solgt.

Chanel fugtighedscreme: igen fra Hydraserien. Den er ligesom lipbalm’en dejlig fugtgivende uden at klistre og give fedtet hud. Igen er duften fantastisk, det fortjener virkelig at blive understreget. Jeg bruger cremen hver aften efter jeg har renset mit ansigt, for det er der, jeg føler, jeg har mest brug for fugt.

Chanel compact powder: Jeg har det generelt ikke særlig godt med at bruge dækkende produkter som concealere, foundations og pudder, da jeg sjældent synes, det er pænt i dagslys – Jeg tror alle piger kender følelsen af, at make-up’en bare er perfekt i badeværelseslyset, men så snart de træder udenfor en dør, ligner man bare en der har forsøgt at dække et meteorkrater i ansigtet. Sådan har jeg det normalt HVER gang jeg dækker min hud, men denne pudder har på magisk vis overlevet i min make-uptaske og jeg bruger den faktisk overraskende ofte. Jeg kunne aldrig drømme om at komme den i hele ansigtet, men en smule på næseryggen og kindbenene – det holder!

Chanel Kabukibørste: Oh my. Den her børste var egentlig lidt et impulskøb, for da jeg mærkede hårene var jeg bare nødt til at eje den, og det har jeg ikke fortrudt! Den er så dejlig blød, let at dosere med, og så har den et tilhørende låg – en lidt pebret pris, men helt sikkert pengene værd!

Bioderma sensible H20 ansigtsrens: Jeg har egentlig længe taget til takke med Matas’ de stribedes ansigtsrens, for jeg følte, at den fungerede – og så var den billig! Men jeg fik anbefalet Biodermas og jeg kunne aldrig drømme om at skifte nu! Den er super god til sart hud eller folk der som mig ikke har mange urenheder. Den fjerner ALLE make-uprester, og efterlader ikke huden udtørret på nogen måde. Prisen er igen lidt pebret, men den holder så til gengæld i rigtig lang tid!

Moroccan oil hårolie: vidundermidlet vi alle kender! Jeg bruger det hver gang, jeg har vasket mit hår, og det efterlader det så dejligt velduftende, blandt og blødt, og det kan vi lide!

Rimmel Eyeliner Pencil: Jeg er ikke indehaver af special store bryn, og har derfor altid farvet dem lidt op for at give dem noget fylde og for at forme dem lidt. Jeg har faktisk aldrig prøvet andre end Rimmels, men den fungerer også!

Benefit ‘gimme brow’: den bedste lille fidus til mere naturlige bryn. Jeg bruger den egentlig ikke så meget for farven om at gøre – Jeg farver altid op med min Rimmel eyeliner, men mere for at rette brynene i samme retning. Det giver lige det ekstra – især til folk som mig, som ikke har så kraftige bryn.

L’oreal Super Liner: Jeg har brugt denne flydende eyeliner i rigtig mange år, og den holder bare stadig! Den er præcis, knaldsort og bliver på huden – og det er pretty much alt jeg forlanger!

Maybelline Great Lash: Jeg har virkelig, virkelig korte vipper – og jeg har tilmed ikke særlig mange af dem – og så er de også ret lyse! Jeg stod ikke forrest i køen, da de blev delt ud, hvilket er underligt min hårpragt taget i betragtning. Men den klassiske Maybelline mascara er alligevel den, jeg føler, giver mig mest længde – og jeg har efterhånden prøvet MANGE! den er tilmed superbillig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg