Æble- og peanutbuttermuffins
En af mine nye yndlingsbeskæftigelser er at se, hvor meget madspild jeg kan undgå. Det har de sidste par dage resulteret i nye, og ikke mindst lækre ting og sager. Forleden havde jeg eksempelvis fået købt for mange æbler, og med et lidt for stort lager af peanutbutter fik jeg set mig ud af det med en omgang æble- og peanutbuttermuffins.
12 stk.
4 revne æbler
2 tsk bagepulver
4 spsk. sirup eller honning (jeg brugte akaciehonning)
4 spsk. kanel
4 spsk. peanutbutter
2 dl mandelmel
8 æg
4 dl havregryn
Riv æblet, klem væden fra og kom i en skål med de øvrige ingredienser.
Rør dejen godt sammen, jeg brugte en røremaskine, og kom derefter i forme og drys eventuelt med havregryn.
Bag ved 200 grader i cirka 20 minutter eller til overfladen er gylden.
De er virkelig gode som et mellemmåltid og indeholder få kalorier og rig på protein og fibre (og så smager de ekstra godt med nutella, men det er en anden sag)
Ingen kommentarer endnu